UŽ SE TO BLÍŽÍ …

Čeká nás poslední zatěžkávací zkouška před radostným a téměř nejočekávanějším dnem v roce, kterým je Štědrý den 🎄🎁.

Kdo tento poslední týden dokáže udržet nervy na uzdě, vše řešit s rozmyslem a nadhledem a dožít se toho krásného a kouzelného dne bez podlamování kolenou a celkovou slabostí organizmu, je prostě nejvíc nejvyrovnanější člověk na světě.

Sice si to říkám každý rok, ale ruku na srdce – nikdy se mi to ještě nepovedlo. I když si pořád opakuji, že o nic nejde, když nebude všechno perfektní a dokonalé. Že nejdůležitější je mít klid a mír v srdci a pak jen koukat na jiskřící oči našich dětí, jak plné touhy, očekávání a vzrušení čekají na příchod Ježíška, kterého nikdy neviděli. Protože co si budeme povídat, od dětí bychom se mohli neustále učit, jak si užívat život.

Je mnoho důležitého a ještě víc malicherného. Myslím si, že v období Vánoc, všichni přesně víme, co je důležité a co malicherné. Ale mám takový pocit, že dobrý náhled na život nás postupně opouští. A čím dál je od Vánoc, tím více se věnujeme těch malichernostem před tím, co je opravdu důležité.

Proto bych Vám strašně ráda popřála krásné ničím nerušené Vánoce, plné zázračných okamžiků, na které nikdy nezapomenete. Plné lásky, porozumění, úsměvů a upřímného smíchu, které Vám v uších bude dlouho znít, tak jako cinkající rolnička, když si ji dáte k uchu. Ať nejen na Vánoce, ale po celý rok máte v podvědomí jen to důležité a ne malichernosti.

A hlavně, ať si opravdu užíváte život takový, jaký Vy chcete. Protože každý si píše ten svůj příběh, a byla by hrozná škoda si ho napsat špatně. Nikdy není pozdě na sny a plány, které jste třeba už zavrhli.

Přeji Vám opravdu NÁDHERNÉ VÁNOCE  🎄🎄🎄

Autor příspěvku: Petra Pavlíková

Napsat komentář